Malo More Resort je omiljeno mjesto za obitelji koje žele provesti bezbrižan odmor REZERVIRAJ Rezervirajte svoj smještaj REZERVACIJA Nove i moderne sobe VIDI SVE SOBE

Elegantna strana dalmacije.

 
a
It’s just minutes away from the airport. The island is lovely, sea is very clean and apartment we stayed in is modern and practical. We used the pool and spa every day, and loved it.
Magnus, Norway
S

mješteno u prvom redu do mora, Malo More resort ima sve važne značajke koje gosti žele iskusiti na idealnom odmoru u Dalmaciji.

Nudeći široku lepezu usluga, Malo More resort je idealno mjesto za obitelji koje žele provesti bezbrižan odmor.

Smješten petnaest minuta od Splitskog aerodroma, Malo More resort je veoma pristupačno mjesto bilo za strane ili domaće turiste koji žele istražiti kulturu i stari grad Trogira i za one koji traže miran odmor.

Velik izbor smještaja bilo za parove ili obitelji.

N

aša dugogodišnja tradicija pružanja idealnog odmora je prepoznata od strane naših vjernih gostiju. Želimo omogućiti savršeno iskustvo odmora i sada, kada se naša ponuda proširila, možemo reći da je Malo More resort jedno od rijetkih mjesta s tako bogatom ponudom.

a

Blizina plaže

Dovoljno je samo prijeći cestu da biste došli do savršeno čiste plaže. Beach bar, vodene aktivnosti - sve na dohvat ruke.

Spa & wellness

Relaksacija za tijelo i dušu , odmor od stresa svakodnevice te fizičkog opterećenja samo par stepenica od Vašeg apartmana.

Bazen

Moderan i očaravajući bazen s kristalno čistom vodom je dostupan gostima koji žele privatnost kod plivanja ili sunčanja.

Teretana

Nema potrebe za preskakanjem teretane na odmoru. Imate mogućnost besplatno koristiti našu novoopremljenu teretanu.

Parking mjesta

Svi gosti imaju mogućnost parkinga ispred zgrada ili u garaži kompleksa bez zabrinutosti za svog limenog ljubimca.

Usluga pranja robe

Obitelji su svjesne koliko je bitno imati uslugu pranja robe. Prepustite pranje našem osoblju dok vi uživate u plivanju na bazenu ili na moru.

Pokreni video

Malo More resort

Malo More je dobilo novo ruho. Osim što smo izgradili nove zgrade i povećali broj apartmana, Malo more je podiglo iskustvo odmora na viši nivo. Od kvalitete soba do količine usluga koje nudimo. Doživljaj samog odmora je dobio novu dimenziju. Pogledajte video i vidite što vas očekuje

Join our Newsletter

Smješten petnaest minuta od Splitskog aerodroma, Malo More resort je veoma pristupačno mjesto bilo za strane ili domaće turiste koji žele istražiti kulturu i stari grad Trogira i za one koji traže miran odmor.

A: Cesta Domovinske Zahvalnosti 73A, Arbanija 21220, Trogir, Hrvatska
P1: +385 21 888 333
P2: +385 99 630 6000
App: Viber, WhatsApp
E: info@nardum.hr